Новини

У Чернівцях відкрили ще один пункт видачі транспортних карток

У Чернівцях запрацював новий пункт прийому документів на виготовлення пільгових транспортних карток(електронних квитків) у Садгорі.

Про це повідомляє Чернівецьке тролейбусне управління.

Документи на виготовлення е-квитка можна подати в територіальному підрозділі ЦНАП у Садгорі за адресою: вул. Івана Підкови, 2.

В день візиту необхідно мати наступні документи: паспорт громадянина або ID-картку, PHOKПП ( картка платника податків), посвідчення пільговика (пенсійне), одне кольорове фото 3х4 (за потреби робиться на місці).

Транспортна картка захищена протоколом шифрування AES і на ній є фото особи власника картки, тому вона заміняє пільгове посвідчення.

Прийом документів здійснюється у понеділок-п’ятницю з 09:00 до 18:00.

Отримати транспортний квиток можуть мешканці Чернівців, Коровії та Чорнівки, які були приєднанні до Чернівецької територіальної громади.

Поки відбувається перехідний період до е-квитка, пільговики користуються посвідченням, яке на вимогу контролера йому пред’являють.

Крім того, у Чернівцях пільгові категорії населення можуть подати документи на виготовлення електронного квитка у ЦНАПі (центральне відділення) за адресою: вул. Героїв Майдану, 7.

Для додаткової інформації звертайтеся за номером: +38(067) 111 30 56.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.