Новини

У Чернівцях обікрали магазин відомого музиканта: просять допомогти ідентифікувати злодіїв – відео

У Чернівцях учергове обікрали магазин молодіжного тематичного одягу і аксесуарів, власником якого є фронтмен відомого поп-панк гурту “Серцевий Напад” Мітрій (Дмитро Рябий). Проте крадіїв зафіксувала камера відеонагляду, тож тепер залишилося їх розшукати.

Про це музикант повідомив у соцмережах, опублікувавши відео у своєму Тік-Ток із кадрами, де один із перехожих “крутиться” біля магазину з одягом. Врешті, підібравши момент, коли нікого довкола не було, чоловік хутко краде кофту і йде геть.

Мітрій розіслав відео у соцмережах з проханням допомогти йому ідентифікувати крадія. Адже крадіжки, зауважує, траплялися вже не раз, і раніше завдяки публічному розголосу вдавалося знайти злодіїв.

“Друзі, у нас в магазині знову крадіжка. Під час війни це ще більш неприємно, коли малий бізнес виживає, як може, допомагає волонтерам і армії, а двоє дорослих покидьків дозволяють собі просто вкрасти річ у підприємців((

Вже неодноразово таке траплялося, що, мабуть, є невід‘ємною частиною на ринках і магазинах, але щоразу соцмережі допомагали нам ідентифікувати, знайти і притягнути до відповідальності винуватців.

Отож, і цього разу просимо усіх допомогти знайти, впізнати, і провчити. Нехай Чернівці знають цих “героїв” в обличчя. Підприємці міста, будьте уважні і обережні, і бережіть себе!” – написав музикант.

Відео з Тік-Ток @snukraine

“Ми там тарилися, гарна точка. А ці покидьки вкрали в хороших людей”, – пишуть у коментарях.

Раніше повідомлялося, що у Чернівцях поліцейські оперативно затримали підозрюваного у крадіжці телефона вартістю 7 тисяч гривень.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.