Новини

“Перемога буде за нами”: у Чернівцях відбулося вручення нагород захисникам та захисницям України – фото

Сьогодні відбулося вручення нагород військовим у Чернівецькій обласній філармонії ім. Д. Гнатюка.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

З нагоди відзначення Дня захисника та захисниць України, 80-ї річниці створення УПА, Дня українського козацтва у філармонії відбулися урочистості. Голова Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк та Чернівецький міський голова Роман Клічук привітали та відзначили нагородами сержантів, солдатів, офіцерів, та всіх захисників, захисниць держави, що відстоюють незалежність України.

“На наших лініях фронту гине цвіт української нації. Дякую кожній дружині, матері, яка сьогодні чекає свого чоловіка або ж сина. Вклюняюся кожній дитині, що чекає батька, кожному солдату, офіцеру, волонтеру, які спільно боронять нашу країну. Я впевнений, що перемога буде за нами”, – сказав Руслан Запаранюк.

Також від імені депутатського корпусу перший заступник голови обласної ради Микола Гутор вручив нагороди військовим та їхнім родинам. За сумлінне виконання службових обов’язків, зразкову військову дисципліну, значний особистий внесок у зміцнення обороноздатності України, мужність та героїзм, виявлені під час захисту державного суверенітету й територіальної цілісності України звання “Почесний громадянин Буковини” присвоєно військовослужбовцю, добровольцю, поету, захисникові “Азовсталі” Сергію Баламутовському (Скальду). Нагороду отримали діти воїна Олександра та Євген.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.