Новини

Окупанти на Київщині замінували вулик: бджоли «знешкодили» гранати медом

Українські бджоли стали на заваді злочину росіян проти мирного населення. Російські окупанти замінували вулик на Київщині. Власник вулика виявив у ньому розтяжку з двома гранатами.

Про це повідомляє поліція Київської області.

До поліції надійшло повідомлення від 53-річного жителя селища Немішаєве. Чоловік приїхав на пасіку у село Бабинці. Під час перевірки вуликів в одному з них він виявив розтяжку з двома гранатами “Ф-1” та “РГД-5”.

“Вибухові пристрої були примотані один до одного скотчем всередині вулика, чеки окупанти замінили на англійські шпильки, і капроновою ниткою з’єднали гранати та кришку вулика. На щастя, вибухівка не здетонувала”, – розповіли у поліції..

Росіяни сподівалися, що після відкриття кришки вулика гранати вибухнуть, але за кілька місяців, які пройшли з часу окупації, бджоли встигли заліпити запалювачі гранат воском і медом, і булавки не вискочили.

“Вибухотехніки Київщини спільно із саперами Добровольчого формування Бучанської міської територіальної громади №1 знешкодили пастку. За фактом порушення законів та звичаїв війни поліцейські Бучанщини розпочали досудове розслідування (ч. 1 ст. 438 ККУ)”, – повідомили у поліції.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.