Новини

“Треба бути готовими”: експерт повідомив про загрозу найближчими днями для Києва та інших міст

Військовий експерт Олег Жданов припускає, що ракетні удари по Києву та інших містах в найближчі дні можуть повторитися, але не в такій кількості, як зранку 10 жовтня.

Про це в коментарі ТСН.ua повідомив військовий експерт Олег Жданов.

“У Путіна дуже багато критиків з боку націонал-патріотів, особливо після удару по Кримському мосту. Критикують через те, чому Росія не б’є по центрах прийняття рішень. До речі, він сам визнав на Радбезі РФ, що вони завдали ударів по критичній інфраструктурі. Він особисто визнав, що вони влаштовують терор проти українського населення. Це був “іміджевий” удар”,- каже Олег Жданов.

Він не виключає, що перехрестя в центрі столиці для удару ворогом було обрано невипадково.

“Мою думку підтверджує те, що російська пропагандистка Маргарита Симоньян заявила, що Росія намагалася вдарити по Верховній Раді. Але вона забула, що в Будинку вчителя Верховна Рада розташовувалася 100 років тому, 1917 року. Як людина військова, скажу так, що ракета влучила туди, куди її направили. Ракета влучила в перехрестя, на якому в час пік завжди затори. Ціль – вбити якомога більше людей”,- каже Жданов.

Чи слід очікувати продовження

На запитання про те, наскільки велика вірогідність нових ударів по столиці і не тільки, Жданов відповів так: “Так, цілком. Я думаю, що в найближчий тиждень ракетна активність з боку Російської Федерації буде доволі високою. Повторення такого масованого удару – ні. Як каже наша розвідка, розпорядження до військово-космічних сил Росії надійшло ще 2-3 жовтня. Їм знадобився тиждень, щоб підготуватися. Але продовжити завдавати вогневого ураження по містах України – це цілком ймовірно, зокрема з використанням дронів. Треба бути готовими”.

Існує нова ймовірність терористичної атаки окупантів

Очільник Миколаївської області Віталій Кім повідомив, що російські кораблі перезарядилися і знову вийшли в Чорне море для ймовірних пусків ракет по Україні. Окрім цього, готується зліт ворожої авіації в Астрахані (РФ). Це він сказав у відеозверненні до мешканців Миколаївщини.

Нагадаємо, 10 жовтня Росія атакувала Київ та інші великі міста України ракетами. Обстріли пролунали у Харкові, Львові, Кременчуці, Миколаєві, на Дніпропетровщині, у Хмельницькій, Сумській, Івано-Франківській, Полтавській областях та в інших населених пунктах.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.