Новини

Буковинці здобули «срібло» на чемпіонаті зі змішаних єдиноборств ММА

На Чемпіонаті Європи зі змішаних єдиноборств ММА серед дорослих Збірна України посіла перше місце. Змагання проходили з 27 вересня по 02 жовтня в Італії.

У чемпіонаті взяли участь понад 270 спортсменів з 24 країн. В загальному заліку, перше командне місце посіла Збірна України, друге – Франція, третє –Велика Британія. У складі національної збірної виступали два буковинські спортсмени – Роман Кізюк та Іван Курелару, яким вдалося вибороти “срібні” нагороди чемпіонату.

Президент Чернівецької обласної Федерації змішаних єдиноборств ММА Україна В’ячеслав Чорней відзначив, що буковинські спорстмени вже другий рік поспіль показують високий рівень підготовки та завойовують першість на змаганнях для України.

“Україна знову перемогла! І те, що наші вихованці знову здобувають перемогу у складі Збірної – надзвичайно престижно! Серед багатьох країн світу, нам вдається, вже два роки поспіль, утримувати перше місце – це дуже високий показник”, – розповідає Вячеслав Чорней.

Нещодавно, ще один буковинець, представник юнацької збірної Олексій Болбочан, здобув “золото” на змаганнях в Абу-Дабі та став двократним чемпіоном світу серед юнаків.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.