Новини

Молилися за мир та перемогу: у Чернівцях провели Молитовний сніданок – фото

У Чернівцях провели другий Буковинський молитовний сніданок. Захід відбувся в одному з елітних ресторанів міста. Були присутні делегації з Румунії та США, представники всіх конфесій, обласної та міської влади. Також Молитовний сніданок відвідали фахівці різних сфер – освіти, медицини, бізнесу тощо.

Під час сніданку присутні молилися за Україну, зазначають учасники заходу, пише molbuk.ua

Депутат облради Олександр Шкурідін оприлюднив фото зі сніданку, зазначивши, що це була “спільна молитва”:

“Євангеліє від Матвія 21:22: “І все, чого ви в молитві попросите з вірою, то одержите”. Молитва – наша сила! Знаю, що Господь з нами, з Україною! Дякую Йому за цей час спільної молитви управлінців, освітян, культурних і громадських діячів, влади, волонтерів за мир в Україні, перемогу та наших захисників на ІІ Буковинському молитовному сніданку”, – написав Олександр Шкурідін.

Фото з фб-сторінки Олександр Шкурідіна

Оприлюднив фото з заходу і ексзаступник голови ОВА Артур Мунтян.

“Молились і будемо Молитись за Мир в нашій країні. Дякую за Міжнародну підтримку нашим друзям і партнерам”, – написав Артур Мунтян.

Що відомо:

Молитовний сніданок – це подія, яка традиційно відбувається вкінці травня і щоразу збирає близько однієї тисячі учасників, представників різних гілок влади, релігійних організацій, державних діячів, політиків, чиновників, бізнесменів.

Варто зазначити, що вже понад 60 років такі молитовні сніданки проходять в Конгресі США, Європарламенті, в Німеччині, Норвегії та інших країнах, у нашій державі ця традиція також уже знаходить міцне вкорінення.

До прикладу, у 2019-му році тодішній голова Чернівецької обласної ради Іван Мунтян та виконувач обов’язків голови ОДА Михайло Павлюк взяли участь у 8-му національному молитовному сніданку в Києві.

А Перший Буковинський Молитовний сніданок відбувся у Чернівцях у Мармуровій залі Чернівецького національного університету у квітні 2018-го року. Учасники Молитовного сніданку молилися й снідали круасанами та солодощами.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.