Новини

Експерт назвав місто, після якого в окупантів «посиплеться» фронт на Луганщині

Після того, як ЗСУ звільнять місто Сватове на Луганщині, у росіян посиплеться фронт. Російські окупанти, які покидають українські населені пункти, говорять про перегрупування, хоча це – класичний відступ. Після звільнення Сватового у Росії посиплеться фронт на Луганському напрямку.

Про це сказав військовий експерт Михайло Самусь.

“Те, що відбувається на фронті, це – класичний відступ. Коли говорять про перегрупування для відходу на підготовлені або вигідні рубежі. Коли ми говорили про відступ росіян з Ізюма, вони заявляли, що відходять до Лимана і там закріплюються. Зараз, коли вони відійшли з Лимана та в районі Сватового роблять укріплення, формують нові оборонні позиції. Коли вони відступлять зі Сватового, вони скажуть, що далі закріплюються”, – пояснив військовий.

Михайло Самусь наголосив, що окупанти мали час закріпитися на вигідних рубежах, проте не зробили цього.

“Сватове – це саме критичний об’єкт, після якого починається пустир, де немає великих населених пунктів, і після цього українська армія може почати ще потужніший наступ. Після Сватового росіянам буде складніше укріпитися. Хоча після того, як ЗСУ проводили стабілізаційні заходи в Ізюмі, російська армія мала час, щоб укріпитися на вигідних рубежах, але цього не сталося. Схожа ситуація на Херсонщині”, – пояснив військовий експерт.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.