Новини

«Я тебе випросила у Бога»: співачка з Чернівців поділилася радісною подією

Українська співачка TAYANNA (Тетяна Решетняк), яка родом з Чернівців, розповіла про чудове свято, яке відзначає 2 жовтня. Виявилося, її синові Даніелю сьогодні виповнилося 10 років.

Радісною подією виконавиця поділилася на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

“Мій рідний, тобі сьогодні 10 років, і всі ці роки я найщасливіша мама у світі. Я завжди тобі казала, що тебе випросила у Бога, а ти мені казав, що ти був моїм сином і в минулих життях. Я тебе дуже люблю і дякую за твою прекрасну душу. Ти мій янгол”, – написала Тетяна Решетняк, додавши зворушливе фото з сином.

Наразі Tayanna знаходиться за кордоном. Артистка не збирається поки повертатися додому, оскільки про це її попросив син. Даніель не хоче повертатися до Києва та боїться туди відпускати свою маму-артистку.

Решетняк народила сина у шлюбі з Єгором Глібом. Пара була разом три роки і розлучилася у 2014 році. Співачка неодноразово розповідала, що у шлюбі з батьком своєї дитини була жертвою домашнього насильства. Єгор Гліб працював саунд-продюсерером у Black Star російського репера Тіматі. 2020 року стало відомо, що він почав зустрічатися з українською співачкою Ані Лорак.

Раніше TAYANNA розповіла про болісний розрив з бойфрендом та як переживає негативні емоції.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.