Новини

Погода на Буковині 2 жовтня

На вихідних атмосферні фронти та циклон принесуть опади, тому у більшості областей пройдуть дощі, подекуди грози. Протягом доби у західних областях, вдень і на півночі країни дощ; на решті території без істотних опадів; вночі та вранці місцями туман; температура вночі 9-16°, вдень 20-27°, у західних та північних областях 16-21°.

У Чернівецькій області сьогодні, 2 жовтня, вночі температура +13 +14 градусів, вдень +15 +16 градусів. Про це повідомляє sinoptik.

Синоптики прогнозують вітер північно-західний 3-8 м/с. Ввечері погода у Чернівцях проясниться, але до цього моменту небо буде вкрите хмарами. Ввечері дощ, який йтиме майже весь день, поступово слабнучи, припиниться.

за останні 130 років
02 жовтня:
МАКС: 31.0° (1952)
МІН: -0.2° (1947)

Народний прогноз погоди:

Цього дня вшановується пам’ять святих Трохима, Саватія і Зосими Пустельника. З 2 жовтня проходили Трохимівські вечірки – вибір наречених. “На Трохима не проходить щастя мимо: куди Трохим, туди і воно за ним”. Також у це свято бував і перший снігопад. Якщо до цього дня лист з берези і дуба опав не чисто – слід чекати сурової зими.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.