Новини

У тролейбусах Чернівців щодня штрафують “зайців”

Щодня у тролейбусах Чернівців штрафують у середньому 15 пасажирів.

Про це розповів в. о. начальника Чернівецького тролейбусного управління Петро Лисак.

З 1 жовтня тролейбуси у Чернівцях будуть їздити без кондукторів. Чернівчан, які не оплатили проїзд онлайн, будуть штрафувати. Службу контролю вже укомплектували.

“Служба контролю буде складатися із 16 осіб. Десять контролерів – це колишні кондуктори. У нас була мінімальна кількість контролерів. Ми запустили цю роботу, щоб вивчити усі питання. Доукомплектували службу за рахунок кондукторів, які виявили бажання працювати і не мають порушень”, – сказав Петро Лисак.

У ЧТУ запевняють, що відомо про ситуацію, коли не всі пасажири розраховуються, але при цьому запевняють, що виручка не знизилася.

“Є багато обурень, щодо перехідного періоду. Наприклад, багато критики звучало, що зайшли у тролейбус, валідатора нема і пасажири їдуть безкоштовно. Тому тролейбусне управління у цьому лише програє. Ми справді очікували, що коли кондукторів заберемо, виручка у тролейбусах знизиться на 50%. А виявилося, що виручка навпаки збільшилася. Тоді виникає питання, а куди зникала уся виручка”, – зазначив заступник міського голови Ігор Крохмаль.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.