Новини

“У мене життя скінчилося”: співачка з Чернівців розплакалась, коли заговорила про колишнього

Українська співачка TAYANNA, яка родом з Чернівців, розповіла про болісний розрив з бойфрендом та як переживає негативні емоції.

Виконавиця TAYANNA влітку шокувала інформацією, що розійшлася з коханим, якого звуть Олександром, пише ТСН.

Як зізнається співачка, розрив стосунків їй складно пережити, адже вона вірила, що вже знайшла справжнє щастя. Артистці боляче згадувати про колишнього бойфренда. Утім, вона намагається жити далі.

Щоправда, Тетяна зізнається, що досі вірить, що вони все ще будуть разом.

” У мене взагалі, я вважаю, важка історія, тому що я досі ще вірю, що ми будемо разом. В якихось ілюзіях живу таких, у своїх мріях. Насправді потрібно просто відпускати людину і повертатися до себе. Що я і намагаюся зараз робити – повертатися до себе і весь фокус уваги на себе, на свою роботу, на свої справи, і дитина є. І я розумію, що ця енергія, яка йде на спогади минулі… Особливо я приїхала до Києва, ходжу по вулицях і просто плачу, тому що ось тут ми сиділи, тут ми їли, тут машину побачила таку, як у нього – все, вже сльози течуть. Навіть хочеться поїхати з Києва, щоб не було жодних асоціацій”, – розповіла знаменитість у подкасті Діани Глостер.

Виконавиця мешкала разом з бойфрендом на Балі. Утім, через певний час після розриву артистка вирішила поїхати звідти, а саме до Польщі.

“Я потрапила в таку яму емоційну, коли в мене все – негатив, тобто “все, в мене життя закінчилося, без нього я не можу”, і я навмисне поїхала для того, щоб прослідкувати за собою і направити якось свої думки в інше русло, хоча це така дуже велика любов мого життя, і вона не минула, вона є ця любов у мене всередині”, – поділилася Тетяна.

Співачка не говорить, що саме стало причиною розриву з коханим. Утім, зірка натякнула, це сталося саме через неї. Нині ж вона працює над своїми помилками. Співачка зізналась, що не вміє будувати взаємини з чоловіками.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.