Новини

Двоє братиків з Буковини своїми виступами зібрали вже понад 35 тисяч гривень для ЗСУ

Два братики із із Мамаївської громади – Сашко та Йорданчик Костецькі виступами зібрали для армії понад 14 тисяч гривень. Раніше Сашко вже передав волонтерам понад 21 тисячу гринь.

Про це йдеться на сторінці Мамаївської ТГ у Facebook, пише molbuk.ua

Родина передала в Драчинський старостинський округ зібрані своїми виступами кошти, а саме 4 тисяч 577 гривень 60 копійок + 1 долар США.

“Наш вже знаменитий Сашко!

Вже всі у Мамаївській ОТГ, на Буковині і у всій Україні знають про наших малих артистів із ВЕЛИКОЮ УКРАЇНСЬКОЮ ДУШЕЮ зі співочої драчинської родини Костецьких – Олексанра Олександровича і Йорданчика Олександровича, які своїми виступами збирають кошти для наших захисників та вселяють віру у всіх, хто слухає їхню творчість!

Щира подяка батькам Олександру та Ользі, бабусі Галині за виховання таких українських патріотів! Вони сьогодні передали в Драчинський старостинський округ зібрані своїми виступами кошти в сумі 14 тисяч 577 гривень 60 копійок + 1 долар США, які будуть використані для придбання нашим захисникам найнеобхіднішого!

Р.S. Нагадаю, це той самий Сашко Костецький, який нещодавно вже передав чернівецьким волонтерам понад 21 тисячу гривень і подарував свій дрон”, – йдеться у повідомленні.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.