Новини

Ростовська область вже закрита на в’їзд та виїзд: росіян закликають повернутись у місця прописки

Через часткову мобілізацію на в’їзд та виїзд вже закрита Ростовська область.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Зазначається, що в Ростовській області особам, які перебувають не за місцем прописки, через родичів наказано протягом трьох діб з’явитись.

У Бєлгородській області, як зазначили у Генштабі ЗСУ, особовому складу, який прибуває до збірних пунктів, оголошують список, що необхідно придбати власним коштом. Серед іншого йдеться про теплий одяг.

Також росія незаконно проводить мобілізаційні заходи на тимчасово окупованих територіях України.

З 24 вересня у Севастополі на базі автомобільного батальйону чорноморського флоту розпочато підготовку відмобілізованих.

У місті Сватове Луганської області вручають повістки про мобілізацію особам, що досягли 18-річного віку. Окремих громадян, водіїв вантажівок, одразу відправляють до військових частин.

Варто зазначити, що вже 28 вересня росія готується закрити кордон для чоловіків, які підлягають мобілізації. Росіянам вже почали забороняти покидати межі своєї країни. У мережі з’явилися світлини документів, в яких чоловікам пояснюють, чому їм заборонений виїзд.

Після оголошення “часткової” мобілізації з росії втекли понад 260 тисяч чоловіків. Офіційно кордони ще не закрили, однак людей призовного віку вже не випускають.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.