Новини

«За мужність та відвагу»: Зеленський нагородив відзнакою три бригади ЗСУ

Президент України Володимир Зеленський присвоїв почесну відзнаку “За мужність та відвагу” 1-й окремій танковій Сіверській бригаді, 40-й окремій артилерійській бригаді, 57-й окремій мотопіхотній бригаді.

Про це президент повідомив у вечірньому зверненні в суботу, 24 вересня.

“З початку повномасштабного вторгнення Росії бійці 1-ї окремої танкової бригади гідно та мужньо виконували поставлені завдання. Спочатку на Чернігівському напрямку, а зараз – у найгарячіших точках півдня та сходу нашої держави”, – повідомив Зеленський.

Президент зауважив, що за пів року понад тисячу воїнів цієї бригади відзначені державними нагородами.

“Підрозділи 40-ї окремої артилерійської бригади захищають державу на Харківському напрямку і роблять це дуже хоробро та результативно. Доведені втрати російської армії від вогню цієї нашої бригади дають зрозуміти всім окупантам, що ворогу на нашій землі місця немає й не буде”, – наголосив український лідер.

За словами президента, 57-ма окрема мотопіхотна бригада за цей місяць відзначилася хорошими результатами на півдні нашої держави – звільнила низку населених пунктів на Херсонщині.

“За період повномасштабного вторгнення Росії у 57-й бригаді вже троє воїнів відзначені орденом “Золота Зірка” та 275 військовослужбовців отримали державні нагороди”, – наголосив Зеленський.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.