Новини

«На чорні пакети для могілезованих»: депутатка з Чернівців закликала донатити на мішки для окупантів

Депутатка облради та лікарка-інфекціоністка з Чернівців Ольга Кобевко запропонувала влаштувати черговий флешмоб – скинутися на чорні мішки для вбитих росіян-окупантів.

Про це Кобевко написала на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

“Ну, от і прийшов час відкривати скарбнички. Путін оголосив мобілізацію, кажуть, що число призваних має бути 1 млн.росіян. Треба терміново збирати на чорні пакети, бо Притула сам не справиться.

Донатимо волонтерів, адже наших хлопців потрібно утеплити і протизастудними забезпечити… Бо купу рашистів по пакетам розпихати в таку погоду, може і нежить з’явитись. Долучаймося друзі, ціну однієї кави перекидайте волонтерам – будемо раз в тиждень робити такі флеш-моби”, – закликала депутатка.

Вона також написала номер рахунку, куди можна скидати кошти. Назвала цей донат так:

“На чорні пакети для могілезованих”:
5168745605407391

Як відомо, 21 вересня президент РФ Владімір Путін оголосив про “часткову мобілізацію”. За словами міністра оборони РФ Сергія Шойгу, у рамках часткової мобілізації в росії будуть призвані 300 тисяч резервістів.

Водночас російські опозиційні ЗМІ та Telegram-канали поширили інформацію про те, що Кремль прагне завершити цю часткову мобілізацію до 10 листопада і що Кремль прагне мобілізувати 1,2 мільйона осіб замість публічно оголошених 300 000.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.