Новини

У центрі Чернівців пікетують активісти «Слуги народу»: які вимоги висунули

У Чернівцях кілька десятків представників політичної партії “Слуга народу” вийшли на акцію на Центральну площу на підтримку депутата міськради Віталія Другановського, якого вчора усунули з посади керівника обласного осередку політсили.

Як передає кореспондентка molbuk.ua, учасники пікету вишикувались у кілька рядів. Одна з учасниць акції заявила, що партійний актив “Слуги народу” на Буковині обурений інформацією про усунення Другановського з посади керівника обласного осередку.

За її словами, інформацію про зміну керівництва партійного осередку вони дізналися вчора із повідомлень у засобах масової інформації.

“Нас усіх сюди привела одна неприємна подія, яку ми почули вчора. Прочитали це із ЗМІ, що нібито відбулися збори, на яких усунули з посади голови партійної організації Віталія Другановського, і обрали іншу людину”, – сказала активістка партії пані Світлана, зауваживши, що “ця інформація схвилювала партійний актив”.

Вона зауважила, що завдяки Віталію Другановському “Слуга народу” успішно відбула президентські, парламентські, а також місцеві вибори.

“На президентських виборах ми отримали прекрасний результат, гарну перемогу. На парламентських виборах у нас теж був гарний результат – з чотирьох виборчих округів ми маємо чотирьох депутатів Верховної Ради від “Слуги народу”. А на місцевих виборах з трьох районних рад дві представляють представники партії “Слуга народу”. У кожній раді є наші депутати. Багато хто має посади в органах місцевого самоврядування”, – зазначила учасниця пікету Світлана.

На її думку, партійні збори, на яких ухвалили рішення про усунення Другановського, проведенв із порушеннями.

“Такі функції – змінити голову чи призначити – мають ухвалювати на конференції. А для її проведення потрібно запросити делегатів з усіх куточків нашої прекрасної Буковини. А цього не було”, – сказала пані Світлана.

Раніше ряд чернівецьких ЗМІ повідомив, що Другановського усунули з посади керівника Чернівецького обласного осередку політичної партії “Слуга народу”.

Пізніше Другановський заявив про відсутність підтвердження про ухвалення рішення про заміну голови обласного осередку політичної партії.

Проте згодом на офіційному сайті партії з’явилося повідомлення про обрання нової керівниці обласного осередку “Слуги народу” Олени Лис.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.