Новини

Гендиректор Калинки зробив важливу заяву про роботу ринку: «Ми з вами по один бік барикад»

Міська влада Чернівців не має повноважень для повноцінного відновлення діяльності комунального підприємства “Калинівський ринок”.

Про це гендиректор ринку Олег Гульпак повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише molbuk.ua

Він зауважив, що найближчим часом Калинка буде закрита.

“Місцева влада і адміністрація ринку не має жодних законних підстав для непокори виконавчій владі України і не має жодної можливості для того, аби ці обмеження обійти”, – написав Гульпак.

Посадовець додав, що “світ бореться із пандемією коронавірусу, а ми до того ж ще й боремося із тими, хто звинувачує нас у неможливості обійти закон”.

“Хочеться ще раз нагадати, що ми разом із підприємцями – по одну сторону барикад”, – зауважив гендиректор ринку.

Разом з тим, Гульпак зазначив, що для допомоги підприємцям під час локдауну повинен “справно працювати механізм виділення коштів із місцевого бюджету, але він не може бути наповнений у разі закриття такого великого підприємства як КП МТК “Калинівський ринок”.

“Ні адміністрація ринку, ні міський голова не мають права самовільно приймати рішення про роботу ринку у “червоній” зоні, бо це суперечить законодавству. Єдина надія – разом знайти спосіб впливу і донести інформацію про важливість роботи ринку виконавчій гілці влади України”, – повідомив гендиректор ринку.

Як раніше повідомлялося, з 1 березня у Чернівецькій області через погіршення ситуації з поширенням коронавірусу встановлено “червону” карантинну зону.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.