Новини

Ворог атакував Нікополь і Марганець: є загиблі та багато поранених

Росіяни сьогодні зранку вкотре накрили вогнем Нікопольський район Дніпропетровщини.

Про це повідомив голова місцевої ОВА Валентин Резніченко.

“На ранок ударили з “Градів” та важкої артилерії по Нікополю та Марганцю. Скерували на мирні міста майже 30 снарядів”, – йдеться в повідомленні.

Відомо, що у Марганці загинули двоє людей – чоловік та жінка. За попередньою інформацією, ще дев’ятеро поранені. Трьох з них рятувальники дістали з-під завалів.

У місті сталося займання будинку. Вогнеборці полум’я уже вгамували. Російські снаряди пошкодили вісім будинків, один – зруйнували. Через ворожу атаку без світла залишилися 2 200 родин. Аварійні бригади енергетиків уже лагодять лінії.

“У Нікополі, попередньо, понівечені 10 будинків. На місці обстрілів працюють рятувальники та поліція. Масштаби руйнацій уточнюються”, – додав голова ОВА.

Раніше повідомлялося, що внаслідок нічних ударів по Запоріжжю постраждала цивільна інфраструктура міста. Є постраждалі.

До слова, триває 212-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Противник продовжує виконувати завдання з повної окупації Донецької області, організації оборони та утриманні захоплених територій, а також зриві активних дій Сил оборони на окремих напрямках. Ворог обстрілює наші вздовж усієї лінії зіткнення, намагається відновити втрачені позиції, веде повітряну розвідку.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.