Новини

Земельну ділянку в Чернівцях продали на аукціоні за ціною, яка уп’ятеро перевищила стартову

За ділянку по вулиці Руській у Чернівцях на аукціоні запропонували у 5 разів вищу ціну за стартову.

Про це повідомляє пресслужба Чернівецької міськради, пише molbuk.ua

Ціна стартувала від 2,2 мільйонів за ділянку площею 0,2974 га. Учасники торгів, яких було троє, у результаті запропонували приголомшиву суму – 2,2 мільйони.

“Коли в здоровій конкурентній боротьбі ціна зростає в п’ять разів… Як думаєте, це успішний аукціон? За 0,2974 га на вулиці Руській нам запропонували 10 мільйонів гривень! Для розуміння: стартова ціна становила 2,2 мільйона. Ділянка ідеально підійде для розвитку бізнесу. А боротьба за неї показує, наскільки Чернівці привабливі для підприємців.

10 мільйонів – це десяток відремонтованих міжбудинкових проїздів… Та ми радіємо не лише поповненню міського бюджету, але й майбутньому мультиплікативному ефекту! Земельна ділянка – поштовх для розвитку бізнесу, а це про податки, створення нових робочих місць та модернізацію інфраструктури”, – йдеться у повідомленні мерії.

Вперше електронний аукціон з продажу комерційно привабливих земельних ділянок у новому форматі через систему Прозорро у Чернівцях провели ще на початку грудня минулого року. Тоді вдалося продати 10 ділянок на загальну суму близько 15 мільйонів гривень.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.