Новини

У Чернівцях відбулася презентація нової колекції ювелірних прикрас

У Чернівцях, у межах XIII Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz, представили ювелірні вироби під брендом Meridian Czernowitz Books & Jewellery.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua.

Як повідомляє засновник нової колекції Святослав Померанцев, це виробництво прикрас присвячується книжкам, авторам та авторкам Меридіану.

“Книги невичерпне джерело натхнення і сенсів для дизайну та архітектури ювелірних прикрас. Бренд акцентує увагу, що книги – не менш коштовні, ніж діаманти та сапфіри. Тому раді представити першу колекцію – “Пізній збір”. Прикраси на тему вина присвячені творчості Ігоря Померанцева”, – розповідає Святослав Померанцев, президент Міжнародної літературної корпорації.

Перед початком війни команда планувала зробити п’ять колекцій, проте після релокації підприємства з Києва вони змушені були призупинити вироблення.

Артур Балицький – один з інженерів та розробників прикрас каже, що всі ювелірні вироби роблять із золота 750 проби. Кожен виріб буде мати футляр у вигляді книги, що буде передавати головну ідею цієї масштабної роботи.

Також під час презентації були представлені майбутні ювелірні вироби.

“Зараз ми працюємо над розробкою колекцій: “Лексикон інтимних міст” Юрія Андруховича, “Тамплієри” Сергія Жадана, “Орден мовчальниць” Катерини Калитко та “День усіх білок” Ірени Карпи. Наша основна мета – творити все якісно”, – зазначає Артут Балицький.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.