Новини

Клічук розповів, чи бачить у своїй команді ексзаступників Осачука

У мерії не вбачають потреби у працевлаштуванні в тих чи інших структурах міськради звільнених заступників екс-голови ОВА Сергія Осачука.

Про це на брифінгу сьогодні, 26 серпня, повідомив Чернівецький міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua

Зокрема, на запитання одного з журналістів щодо того, чи не хоче Роман Клічук “підсилити свою команду фахівцями, які тимчасово залишилися без роботи”, мер відповів дослівно так:

“Коротко? Ні, не хочу. Знаючи, що є певні кримінальні справи з розкраданням гуманітарки, гадаю, треба надати можливість правоохоронним органам довести громадськості, що це було не голослівно і покарати винних. Або ж визнати, що вони були неправі. Тому поки що ми повинні очікувати висновку правоохоронців, щоби завершити ці справи і поставити на цьому крапку. Особисто я не бачу з тієї команди менеджерів, які би могли би підсилити будь-що, що є міськраді”.

Все ж мер згадав одну сферу, де би знання та вміння команди Сергія Осачука могли стати в нагоді.

“У нас є складнощі у департаменті соцзахисту чи в ЦНАПі через велику кількість переселенців. Тож хіба що, можливо, на цей напрям можемо їх взяти на волонтерських засадах”.

“Мунтяна”, – зауважив хтось із журналістів.

“Ага, Мунтяна, так. До гуманітарки”, – пожартував Клічук.

Клічук також додав, що ексзаступник голови ОВА Артур Мунтян разом із батьком Іваном Мунтяном могли би відкрити благодійний фонд для допомоги переселенцям.

“Думаю, що можна відкрити благодійний фонд Мунтянів і допомагати як чернівчанам, так і всім громадам Буковини з прилаштуванням переселенців. Гадаю, це буде гідний вчинок”, – сказав міський голова.

Як відомо, начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк 24 серпня підписав розпорядження про звільнення чотирьох заступників: Богдана Ковалюка, а Ірини Ісопенко, Артура Мунтяна, Дмитра Данищука.

Ще один заступник Роман Скигар наразі продовжує виконувати посадові обов’язки. Цих посадовців за погодженням Кабміну призначав попередній очільник ОВА Сергій Осачук.

Натомість 23 серпня Кабмін погодив призначення на посаду першої заступників голови ОДА співробітниці центрального офісу “Ощадбанку” Альони Атаманюк. Також наразі процедуру погодження на посаду заступника проходить працівник київського офісу “Ощадбанку” Олександр Янков.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.