Новини

Рясні вихідні: на Буковині прикордонники затримали понад 20 порушників

За останні три дні на Буковині прикордонники затримали понад двадцять порушників кордону, що намагалися у незаконний спосіб потрапити до Молдови та Румунії.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Так, сьогодні вранці прикордонним нарядом відділу “Красноїльськ” виявлено та затримано вісім чоловіків. Затриманими виявилися мешканці Чернівецької, Кіровоградської та Івано-Франківської областей.

Варто сказати, що при спробі затримати чоловіки вдалися до втечі, а тому прикордонникам довелося здійснити кілька попереджувальних пострілів у повітря, аби зупинити втікачів.

Поряд з цим, на ділянці цього ж відділу цими вихідними затримано ще п’ять осіб, що в незаконний спосіб намагалися потрапити до Румунії.

Однак, прикордонниками відділів “Сокиряни”, “Кельменці”, “Герца” продовж вихідних затримано ще п’ятнадцять порушників кордону, з-поміж мешканців Харківської, Донецької, Миколаївської, Львівської, Чернівецької областей.

Усіх правопорушників було доставлено до прикордонних підрозділів для притягнення до відповідальності за ст. 204-1 КУпАП “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України” та поінформовано представників територіальних центрів комплектування ЗСУ.

Окрім того, стосовно 2-х осіб до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 ККУ “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України”, яка передбачає позбавлення волі на строк від семи до дев’яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна. Слідчі дії тривають.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.