Новини

Займалася шпигунством: у Косово поліція затримала російську журналістку

Міністр внутрішніх справ Косово Джеляль Швечла заявив у суботу, що правоохоронці заарештували російську журналістку на кордоні за підозрою в шпигунстві.

Про це він написав у Facebook.

“Сьогодні Дар’ю Асламову затримали на прикордонному переході на півночі. Багато країн довели, що вона займалася шпигунством на користь російської військової розвідки і діяла під виглядом журналіста. Вона також брала участь у війні в Україні, поширюючи пропаганду вторгнення Росії в Україну”, – написав Швечла.

За його словами, владі Косова відомо про діяльність Асламової та про те, що в деяких країнах їй заборонено в’їзд. Він також зазначив, що спроба Асламової проникнути до Косова збігається в часі з подіями на півночі країни і доводить російський слід та пропаганду, спрямовані на дестабілізацію в Косові.

Швечла опублікував у Facebook фото Асламової з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим та з президентом Сирії Башаром Асадом.

Зауважимо, що Дар’я Асламова працює в пропагандистському російському ЗМІ “Комсомольська правда” як “спецкор відділу міжнародної політики”.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.