Новини

Ракам потрібно згадати про старих друзів, а козерогам не можна розслаблятись: гороскоп на 1 серпня

Сьогодні не можна думати ні про які злі наміри та все що буде сказане в найближчий час здійсниться.

Гороскоп на 1 серпня для Овнів

Гарний час для примирення з людиною, сварка з якою давно вас тяжить. Головне, визнати свою провину щиро, а не вдати, що ви каєтеся – брехня тільки посилить конфлікт.

Телець (21.04 – 21.05)

Гороскоп на 1 серпня для Тельців

Прагнення повчати інших може призвести до того, що оточення образиться і відвернеться від вас, щоб цього не сталося, залиште їм право на свою думку і, як наслідок, свої помилки.

Близнята (22.05 – 21.06)

Гороскоп на 1 серпня для Близнят

Першу половину дня рекомендується присвятити роботі, другу – коханій людині. Можна з’їздити за місто, прогулятися парком або провести вечір вдома – головне, не розлучатися одне з одним.

Рак (22.06 – 22.07)

Гороскоп на 1 серпня для Раків

Зірки рекомендують згадати про тих, з ким ви колись товаришували, але потім з незрозумілої для вас причини розійшлися: чому б не знайти їх телефони і не нагадати про себе – незабаром вам знадобиться їхня підтримка.

Лев (23.07 – 21.08)

Гороскоп на 1 серпня для Левів

Постарайтеся сьогодні нікому нічого не позичати – навіть невеликі гроші для колеги чи жменя солі, яку попросить сусідка, у майбутньому можуть спричинити серйозні неприємності.

Діва (22.08 – 23.09)

Гороскоп на 1 серпня для Дів.

Необхідну вам цього дня допомогу зможуть надати лише близькі люди, тому, зіткнувшись із труднощами, звертайтеся саме до них – вони не змусять довго себе просити та чекати.

Терези (24.09 – 23.10)

Гороскоп на 1 серпня для Терезів

Запитуючи себе, як жити далі, придивляйтеся і дослухайтеся до того, що відбувається навколо, — відповідь обов’язково прийде, головне, не прогаяти його в потоці інформації, що до вас надходить.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Гороскоп на 1 серпня для Скорпіонів

Спілкуючись із колегами, не розкривайте свої професійні секрети та плани на найближче майбутнє: непорядна людина може втілити у життя вашу ідею, видавши її за свою.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Гороскоп на 1 серпня для Стрільців

Ганяючись одразу за кількома зайцями – тобто справами – ви відповідно до відомого прислів’я ризикуєте не спіймати жодного: хочете досягти успіху, зосередьтеся на чомусь одному.

Козеріг (22.12 – 20.01)

Гороскоп на 1 серпня для Козерогів

Великим буде бажання розслабитися і влаштувати собі вихідний, але зірки не радять вам цього робити — спочатку необхідно довести до логічного кінця всі розпочаті раніше справи.

Водолій (21.01 – 18.02)

Гороскоп на 1 серпня для Водоліїв

Дрібні професійні невдачі, можливі в цей час, не варто сприймати як катастрофу – кожен має право як на неминучі помилки, так і своєчасне їхнє виправлення.

Риби (19.02 – 20.03)

Гороскоп на 1 серпня для Риб

З наміченого професійного курсу можуть збити дрібні побутові негаразди – щоб не дати їм такої можливості, бажано відкласти їхнє вирішення на вечір, коли нічого не буде від них відволікати.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.