Новини

На Буковині більше сотні шкіл планують залишатися на «дистанційці» через брак сховищ

У Чернівецькій області понад 200 шкіл планують розпочати навчальний рік у змішаному або очному форматі. 120 шкіл планують розпочати новий навчальний рік дистанційно через нестачу сховищ. Ці дані можуть змінюватись залежно від підготовки шкіл, зокрема наявності сховищ на випадок повітряної тривоги.

Ще 200 середніх навчальних закладів збираються навчатися у змішаному або очному форматі, повідомляє “Суспільне” з посиланням на начальницю департаменту освіти області Оксану Сакрієр.

“Якщо школа на 500 учнів, а укриття у розраховане виключно на 100, то процедура така: ми одночасно виводимо на очне навчання тільки 100 учнів. Решту навчаються дистанційно”, – каже Сакрієр.

Насамперед очний формат навчання хочуть запустити для дітей 1-4 класів, учні середніх та старших класів навчатимуться позмінно у випадку нестачі місць у сховищах.

Нагадаємо, в Міністерстві освіти та науки України планують розпочати в українських школах з 1 вересня в очному форматі залежно від безпекової ситуація в регіоні та наявності бомбосховищ у школах.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.