Новини

Чернівці прийняли гуманітарний вантаж від фонду «Карітас Дюссельдорф» – фото

Чернівці прийняли гуманітарний вантаж від фонду “Карітас Дюссельдорф”. Йдеться про 10 вантажівок, заповнених уже сформованими продуктовими наборами.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

Половина вантажу залишиться в Чернівцях (допомогу передадуть переселенцям, які знайшли прихисток тут). Іншу ж перевантажать і відправлять у міста, де ведуться бойові дії, а також у ті регіони, що межують із “гарячими” точками (Кривий Ріг, Полтава, Кам’янське, Одеса, Харків).

“Ми підписали угоду з таким містом, як Дюссельдорф. Дуже вдячні містам-побратимам, які допомагають нам ще з початку війни, зокрема й Дюссельдорфу. Це місто відправило нам 10 вантажівок. Половина вантажу піде вимушено переселеним людям, а інша – поїде в “гарячі” точки, які потребують цієї допомоги”, – зазначає Чернівецький міський голова Роман Клічук.

Активну участь в організації гуманітарної допомоги брав благодійний фонд “Карітас” чернівецької єпархії, за ініціативи керівництва Дюссельдорфа.

“Це вже не перша акція, ми давно вже співпрацюємо з містом Дюссельдорф, щонайменше вже було 4 вантажі. Ми збирали інформацію по всіх “гарячих” точках про те, що потребують люди, та формували списки. Частку вантажу збирали по місцевих парафіях, половина ж – це від самого міста Дюссельдорф”, – каже директор “Карітас Чернівці”, священник УГКЦ, отець Любомир Іваночко.

Наразі це харчові продукти, які не псуються.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.