Новини

РФ завдала два ракетні удари по Харкову, обстрілювала область з артилерії та РСЗВ, є загиблі і поранені

Російські окупанти продовжують обстрілювати Харків та Харківську область з артилерії та РСЗВ.

Про це повідомив глава Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Зазначається, що протягом минулої доби, 24 червня, ворог завдав ракетних ударів по Київському та Немишлянському районах Харкова. Пошкоджені приватні домоволодіння, дев’ятий та десятий поверхи офісної будівлі в центрі міста. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

На території Харківської області війська РФ минулої доби обстріляли Богодухівський, Харківський, Ізюмський та Чугуївський райони. Зруйновані житлові будинки, господарчі споруди, сталося кілька пожеж.

Внаслідок російських обстрілів, за даними обласного Центру екстреної медично допомоги, в Ізюмському районі поранені п’ятеро мирних мешканців, одна жінка 59 років загинула. В місті Чугуїв двоє поранених, в Чугуївському районі поранення отримав фельдшер екстреної меддопомоги. Одна людина поранена в Харківському районі.

Як повідомив Синєгубов, на лінії зіткнення тривають активні бойові дії. На Харківському напрямку росіяни намагалися штурмувати село Уди, що біля кордону з РФ. Українські військові відбили штурм та змусили ворога відійти з втратами. В районі Ізюма ворог веде наступ в напрямку Довгенького та Долини. Сили оборони України тримають свої позиції.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.