Новини

Журналісти підрахували, скільки реально коштує усунути пошкодження на будівлі ОП

Журналіст рандомно списався з конторами, які надають послуги, необхідні для усунення пошкоджень, нанесених протестувальниками будівлі Офісу президента 20 березня.

Про це повідомив журналіст В’ячеслав Лакомкін на своїй Facebook-сторінці, передає RegioNews.

“Подзвонив я в клінінгову компанію і вони готові відмити граніт за 12 тисяч гривень. За один робочий день! двері реставрують повністю за 30 тисяч гривень. І того – 42 тисячі гривень! Нехай навіть 50 тисяч”, – написав Лакомкін.

Він нагадав, що Офіс президента називає суму в 2 млн грн, наголошуючи при цьому, що через 72 години фарба в’їсться в граніт і відмити її стане значно важче.

“Сподіваюсь, шо за два ляма вони й граніт замінять, покриють його антифарбувальними речовинами. А двері замінять на портал до пекла”, – додав журналіст.

Також у Telegram-каналі Лиса правда by Kuksin журналіст Євген Куксін нагадав історію про те, як у минулого року в Кабміні “кинули на зарплату” альпіністів, які три місяці ремонтували будівлю уряду. Тоді під реконструкцію було проведено тендер на 13 мільйонів, з яких один мільйон закладено на послуги альпіністів.

В результаті – робітники які опрацювали близько 7 000 метрів квадратних площі отримали половину зарплати. Та і ту – готівкою на руки, – написав журналіст.

Як з’ясувалося, переможець тендеру ТОВ Спектрум Девеопмент залучив іншу фірму ТОВ Будкоїн, яка вже і організувала альпіністів. Після проведених ремонтних робіт Спектрум Девеопмент не розрахувався із підрядником. А тому платити альпіністам нічим.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.