Новини

MONATIK пояснив, чому не йде воювати

Український виконавець MONATIK відверто розповів, що в перші дні повномасштабної війни планував долучитися до захисту України в лавах бійців. Однак згодом він усвідомив, що буде більш корисним на інформаційному та творчому фронті, адже нічого не знає про воєнну справу.

Про це Дмитро Монатік розповів в інтерв’ю Славі Дьоміну на YouTube “Люкс FM”.

Таке рішення співака схвалила і його сім’я, яка дуже хвилювалася за батька.

“Мене рвало на частини. Я багато вів дискусій з дружиною, казав, що всі воюють і я мушу їхати. Але поруч були діти і сказали: “А сім’я? Що нам робити, коли ти поїдеш?” Сім’я для мене завжди була важливим фактором, тому я хотів, щоб їм було зручно, і сам ламався на частини”, – розповів зірка.

Співак поділився, що телефонував своїм знайомим, які давно воюють, щоб порадитися з ними, але отримав аналогічну відповідь. Товариші порекомендували виконавцеві залишатися там, де він буде кориснішим.

“Я у військовій справі просто 0. І мені не соромно це сказати. Я б розгубився, питав би, як перезаряджати автомат. Взагалі не можу уявити, що я вбиваю когось”, – зізнався Монатік.

Він додав, що в перший день повномасштабної війни уявляв себе в танку на фронті і відчув “внутрішній сюр”, бо все життя намагався нести добро своєю творчістю.

Співак ухвалив для себе рішення продовжувати писати вірші та пісні, щоб надихати українців на боротьбу та життя.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.