Новини

«Фронт – це не зона»: депутатка з Чернівців пропонує відправляти порушників не на війну, а на громадські роботи

Депутатка від фракції “Європейська солідарність” в Чернівецькій облраді Ольга Кобевко закликала українців не пропонувати всіх порушників відправляти на фронт. Натомість їм можна доручати громадські роботи.

Про це Кобевко заявила на своїй фб-сторінці, пише molbuk.ua

Депутатка переконана, що на війну не потрібно відправляти як покарання. Адже туди йдуть найкращі, свідомі громадяни України.

Перестаньте відправляти усіх порушників на фронт!!! Їхав п’яний – на фронт, убив павича – на фронт, продає наркотики – на фронт, украв волонтерське – на фронт…(це у всіх коментарях). Фронт – це не зона. На фронті – найкращі, свідомі, вони мають мету і ціль. Думаєте, потрібні такі ублюдки біля бійців?! Неадеквати і ті, хто не зрозумів, що відбувається зараз в Україні, лише шкодитимуть на передових”, – написала Ольга Кобевко.

Натомість Кобевко пропонує “запросити” порушників на громадські роботи – до прикладу, для відновлення мосту в Глиниці.

“Але є гарна ідея: в області дотепер не відновлений міст біля Глиниці. От потрібно правоохоронцям з судами робити так, щоби визначати для таких громадські роботи, не тільки на таких мостах…” – запропонувала депутатка.

Раніше повідомлялося, що у Чернівецькій області зупинилися роботи з ремонту моста через Прут у селі Глиниця. Наразі мостовиків там немає.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.