Новини

Командувати вбивствами українців буде виходець з Донбасу, який став новим керівником десантних військ РФ

У Росії призначили нового командувача повітряно-десантних військ РФ. Ним став уродженець українського міста Моспине Донецької області, яке окуповане Росією з 2014 року, генерал-полковник Михайло Теплинський.

Про це повідомив журналіст Андрій Цаплієнко, пише Обозрєватель.

Цей же зрадник, вочевидь, стане й куратором спеціальних операцій окупаційної армії РФ проти українського війська.

“Вбивством українців відтепер буде безпосередньо керувати українець. Командувачем ВДВ Росії призначили уродженця Донеччини генерала Михайла Теплинського. Він буде, вочевидь, і куратором спеціальних операцій проти української армії”, – зазначив Цаплієнко.

Михайло Теплинський народився на Донеччині, в окупованому нині Росією містечку Моспине. В окупаційній армії він дослужився досить високо. Остання посада, яку він обіймав із 2019 року – перший заступник командувача військ Центрального воєнного округу РФ.

Зрадник вірно служив країні-агресорці. Він брав участь в окупації Росією Придністров’я у 1992-93 роках. Воював в обох російсько-чеченських війнах. Під час першої, як хизується російська Вікіпедія, Теплинський “відзначився у боях під час форсування річки Сунжі. За період бойових дій на особистому бойовому рахунку старшого лейтенанта Теплинського близько 30 знищених бойовиків”. За таку “доблесть” у 1995 році він навіть отримав звання героя Росії.

Не минула без його участі й друга чеченська війна.

Тепер же уродженець української Донеччини буде командувати вбивствами українців.

Попередника Теплинського, екскомандувача повітряно-десантних військ РФ генерал-полковника Андрія Сердюкова усунули від командування за провал на війні в Україні та масові втрати серед десантників.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.