Новини

ЗСУ відбили штурм під Сєвєродонецьком, за місто тривають бої

Наразі тривають бойові дії за встановлення повного контролю над містом Сєвєродонецьк Луганської області.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

За оперативною інформацією станом на 18:00 17 червня, на Волинському та Поліському напрямках без змін. Проводяться заходи бойової підготовки з особовим складом інженерних підрозділів збройних сил республіки білорусь.

На Сіверському напрямку ворог обстріляв цивільну інфраструктуру поблизу Мезенівки та Глухова Сумської області. Крім того, авіація противника завдала авіаударів по двох населених пунктах Сумської області.

На Слобожанському напрямку ворог здійснює дистанційне мінування місцевості. Проводив повітряну розвідку із застосуванням БпЛА.

За даними Генштабу, на Харківському напрямку противник намагається не допустити виходу підрозділів сил оборони до державного кордону України та в тил російського угруповання військ, яке діє на Слов’янському напрямку.

З метою виявлення слабких місць в обороні українських військ у районах Дементіївки, Рубіжного та П’ятихаток ворог задіяв диверсійно-розвідувальні групи. Українські воїни їх виявили і завдали втрат, противник відійшов. Неподалік Кочубіївки загарбники намагалися вести розвідку боєм. Українські захисники не дали їм жодного шансу на успіх і ворог із втратами відступив, заявили у Генштабі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.