Новини

Світили фарами у вікна: голова Нацслужби здоров’я розповіла про інцидент біля її будинку в Чернівцях

На фото: Наталія Гусак зі старшою донькою Анною

Уночі нетверезі чоловіки їздили у комендантську годину з гучною музикою довкола будинку в Чернівцях, в якому мешкає сім’я голови Нацслужби здоров’я України Наталії Гусак. Цим бентежили трьох дітей родини.

Про прикрий випадок розповіла на своїй фб-сторінці Наталія Гусак.

Так сталося, що батьків у цей час вдома не було. Проте старша донька, Анна Гусак, не розгубилася, і викликала поліцію.

“Позавчора вночі наша сім‘я мала виклик. Всю ніч якісь нетверезі чоловіки “тероризували” наших дітей – їздили з гучною музикою у комендантський час біля будинку і висвічували у вікна світлом фар. Залишимо емоції дітей і наші (за сотні кілометрів) поза історією.
Але в цій історії є інше – реакція нашої Анни, яка спокійно викликала патрульну поліцію і майже спокійно реагувала на ситуацію”, – розповіла Наталія Гусак.

Вона зазначила, що довіра до поліції значно зросла порівняно з минулими роками і десятиліттями.

“А я зловила себе на думці, що віра наших дітей до патрульної поліції вже зовсім іншого порядку, ніж в час, коли мені було 17 років. І саме про це я мріяла, коли створювалась патрульна служба. Ну і хлопці та дівчата з патрульної поліції Чернівецької області – великі молодці. Надзвичайно коректні та професійні”, – додала Наталія Гусак.

У коментарях начальник управління патрульної поліції в Чернівецькій області Олег Йосипів скромно зауважив, що забезпечувати громадський порядок – обов’язок патрульних.

“Дякуємо за вашу високу оцінку, проте ми не зробили нічого особливого, це наша служба, це наш обов‘язок! Спокійної та безпечної нам усім ночі”, – написав Йосипів.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.