Новини

Скандальний нардеп Мазурашу запропонував створити на Буковині пункт перетину для бензовозів

Народний депутат із Чернівецької області Георгій Мазурашу запропонував контрольний пропускний пункт “Дяківці” перетворити на пункт перетину для бензовозів.

Про це Мазурашу написав на своїй фб-сторінці.

Нардеп опублікував світлину на фоні об’єкту.

“Це КПП “Дяківці”… Враховуючи кризу з пальним та величезні черги на КПП “Порубне” (і не лише), запропонував “Дяківці” на першому етапі роботи визначити як пункт перетину для бензовозів”, – написав Мазурашу.

Допис нардепа викликав обурення в мережі – мовляв, цим дописом він може накликати біду з боку РФ.

“Це пряма наводка росіянам для ракетного удару. Пункт пропуску з колоною для бензовозів – жирна ціль. І озвучувати її може лише шкідник або не надто вдумлива людина”, – зазначив журналіст Вадим Пелех.

Раніше Георгій Мазурашу відзначився співавторством у скандальному законопроєкті про розстріл дезертирів. Законопроєкт відкликали з Ради. А перед цим нардеп пропонував переписати слова гімну України, чим викликав обурення в суспільстві і гнів самого президента Зеленського.

На початку травня начальник ОВА Сергій Осачук розповів, що контрольно-пропускні пункти “Дяківці” та “Красноїльськ” на кордоні з Румунією будуть готовими до відкриття уже незабаром. Про дату готовності громадськість повідомлять пізніше.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.