Новини

Обшуки в Чернівецькій ОВА тривають уже понад 6 годин: поліцейські стоять під кабінетом Осачука

У Чернівецькій ОВА досі станом на 16.30 тривають обшуки. Тобто вони тривають уже понад 6 годин.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

У відділі комунікації поліції Чернівецької області зазначають, що на місці чергують у тому числі й поліцейські Чернівецької області, вони забезпечують дотримання громадського правопорядку. Більше відділу комунікації Чернівецької поліції нічого наразі невідомо.

Як свідчать джерела molbuk.ua, у приміщенні Чернівецької ОВА ще досі чергує поліція, тривають слідчі дії. Працівників, які залишили приміщення до початку обшуків, усередину не запускають.

Біля кабінету голови ОВА чергують декілька поліцейських, а також правоохоронці стоять при вході до ОВА.

Раніше molbuk.ua повідомляв, що серед присутніх силовиків можна побачити працівників від ДСР – Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України. Це міжрегіональний територіальний орган у складі кримінальної поліції Національної поліції України, який бере участь у реалізації державної політики з питань боротьби з організованою злочинністю та здійснює оперативно-розшукову діяльність.

Із речницею ДСР Наталією Калиновською наразі не вдалося сконтактуватися. У пресслужбі ОВА зазначили, що поки що Сергій Осачук не планує давати пресконференцію з приводу обшуків. Також очікуємо офіційної інформації від ДБР.

Раніше повідомлялося, що у приміщенні Чернівецької обласної військової адміністрації правоохоронці проводять обшуки.

Сам начальник ОВА Сергій Осачук заперечує, що обшуки проводять у його кабінеті. Проте в кого саме їх усе ж таки проводять – не уточнив.

У ЗМІ тим часом назвали ймовірну причину обшуків.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.