Новини

На Харківщині ЗСУ успішно відбили штурм військ РФ

На Харківщині українські військові успішно відбили штурм військ РФ у напрямку населеного пункту Довгеньке, війська РФ зазнали втрат і відійшли.

Про це повідомляє у вечірньому зведенні Генеральний штаб ЗСУ.

За даними штабу, на Харківському напрямку війська РФ ведуть оборонні бої з метою стримування просування українських підрозділів до держкордону та утримання контролю над автошляхом Бєлгород – Куп’янськ. В районах населених пунктів Шестакове, Перемога та Байрак провели дистанційне мінування ділянок місцевості.

На Донецькому напрямку, повідомляють у Генштабі, основні зусилля ворог зосереджує на спробах встановлення повного контролю над містом Сєвєродонецьк та блокування українських військ у районі населеного пункту Лисичанськ. Українські війська зводять нанівець намагання ворога взяти під контроль автошлях Бахмут – Сєверодонецьк.

Українські військові утримують контроль у місті Сєвєродонецьку, бої тривають у східній частині міста, відбили штурм у напрямку Новоохтирка та Воронове.

“На Бахмутському напрямку, з метою підтримки дій підрозділів, ворог обстрілює зі ствольної та реактивної артилерії, мінометів райони населених пунктів Берестове, Федорівка і Миронівка. Завдав авіаційного удару вертольотами Ка-52 поблизу Ротів. З метою розвідки маршрутів висування та уточнення позицій наших військ противник використовує диверсійно-розвідувальні групи, що діють у районі Білогорівки”, – йдеться у повідомленні.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.