Новини

“Максимально гаряча фаза”: українців попередили про важку битву на Донбасі

У найближчі два тижні на Донбасі очікується максимально гаряча фаза: Росія кинула всі свої сили.

Таку думку висловив офіцер Армії оборони Ізраїлю, військовий аналітик Ігаль Левін в інтерв’ю Радіо НВ.

“Вразливим людям у найближчі два тижні краще не дивитися новини і не перевіряти їх, якщо вони не хочуть засмучуватися або занадто багато переживати. У ці два тижні буде максимально гаряча фаза, тому що Росія кинула максимально все, що у неї є, – заявив експерт. – Туди перекинули максимально все – від морської піхоти, регулярних частин, до всяких ПВК Вагнера та інших найманців”.

За словами аналітика, зараз одна з “найгарячіших точок” – Попасна Луганської області, саме в цьому районі найближчі тиждень-два відбуватиметься битва.. Зараз війська РФ після невдач намагаються там просуватися, але виходить у них це “черепашачими кроками”.

“Я впевнений, що в Попасній Росія буде зупинена і розгромлена. Навіть якщо вони зможуть ще трохи просунутися, це не обвалює можливості української оборони на цій ділянці, тому що резерви, нове озброєння підтягуються. У будь-якій війні, яка не статична, а мобільна, можуть бути тактичні невдачі, – це все операційний рівень. Але якщо ми говоримо про стратегічний рівень, то у Росії і близько немає успіхів, і вони до них не наближаються”, – упевнений Левін.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.