Новини

В оновленому сквері біля ЧНУ немає вбиральні: у мерії обіцяють встановити біотуалет

На території оновленого скверика біля ЧНУ може з’явитися біотуалет, якщо у мерії знайдуть можливість для його придбання та встановлення.

Про це у коментарі molbuk.ua розповів заступник Чернівецького міського голови Василь Зазуляк.

Наразі на території скверу, який після реконструкції відвідують щодня багато людей, немає вбиральні. У ЧНУ ж через воєнний стан не пускають. Через це стихійну вбиральню облаштували поблизу на спортмайданчику.

У мерії пообіцяли ситуацію вирішити ближчим часом.

“Ми ж розраховували на те, що на території ЧНУ буде господарський двір і, відповідно, буде й вбиральня. Але у зв’язку з військовими діями це все, так розумію, затягнеться. Тому зараз керівник спецкомунтрансу вишукує можливість закупити один біотуалет. Можливо, встановимо його на території скверу і хоч якось знімемо це питання. Я розумію чудово, що це не рішення на десятки років. Але на десятки років мобільна вбиральня – це в довоєнних цінах півтора мільйона гривень. Цих грошей точно немає зараз на такі речі”, – зазначив Василь Зазуляк.

Він додав, що наразі всі закуплені містом біотуалети передали для волонтерських та військових організацій.

“На даний момент всі біотуалети, які закупило місто, задіяні в допомозі волонтерським організаціям, для тероборони. Але я сподіваюся, що ближчим часом це питання вирішимо”, – пообіцяв чиновник.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.