Новини

Паливна криза: у Чернівцях можуть припинити латати ями

Якщо ситуація з пальним стане критичною, всі поточні комунальні роботи в місті, які передбачають залучення транспорту, обмежаться лише аварійними. Також може припинитися ямковий ремонт вулиць.

Про це на брифінгу розповів заступник Чернівецького міського голови Василь Зазуляк, пише molbuk.ua

“Так, таке може трапитися. Хоча дуже вірю, що все обійдеться. Але на своєму місці ми це питання вирішити не можемо. Навіть не така величезна проблема зараз із тим, що не оплачується акт виконаних робіт, які подав МіськШЕП. Зокрема, підприємство залатало значну частину вулиць, особливо тих, якими рухається громадський транспорт. Проте ті акти поки не оплачуються. Але ми всі чудово розуміємо, що ситуація в державі така, що всі видатки йдуть на забезпечення нашої армії. Тому наразі все залежатиме саме від ситуації з пальним”, – зазначив Василь Зазуляк.

Посадовець також розповів, що наразі на рахунках міста – 280 мільйонів гривень, проте використати їх не можуть.

“Тому що вони всі проходять через єдиний казначейський рахунок. І коли стоїть питання оплати потреб тих наших військовослужбовців, то розуміємо, що не маємо морального права претендувати на якісь першочергові потреби.
Наразі ситуація досить проблемна. Може дійти до того, що деякі роботи доведеться зупинити. І, можливо, будемо проводити тільки аварійні роботи. Прошу до цього поставитися з розумінням”, – зазначив чиновник.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.