Новини

Сьогодні на фронті триває оперативна пауза, окупанти видихаються – військовий експерт

Наразі на лінії зіткнення суттєво зменшилася інтенсивність бойових дій. Поки єдиним місцем, де окупанти ведуть наступальні дії є Луганський напрямок, але, на щастя, і там вони успіхів не мають.

Про це заявив військовий експерт Олег Жданов в ефірі телеканалу “Freeдом”.

“Ми входимо в етап позиційної війни. Її можна назвати спільним словом “оперативна пауза”. І от в цій оперативній паузі наступає гонитва: хто швидше. Або РФ буде намагтися сформувати резерви, або ми будемо намагатися отримати зброю, переозброїти наші Збройні сили на Західні зразки, і сформувати групування військ для контратаки”, — зазначив Жданов.

За його словами, сьогодні на фронтах спадає інтенсивність бойових дій і Україна фактично “веде основу”, створюючи “артилерійські дуелі” і дистанційні засоби ураженя.

“Поки єдиним місцем, де вони (окупанти – ред.) ведуть наступальні дії є Луганський напрямок, але на щастя, вони успіхів не мають. Ми завдаємо їм ураження і вони відкочуються на свої позиції. Якщо позавчора на Луганському і Донецькому напрямках ми відбили 17 атак, то за минулу добу вже було 7 атак російських військ на наші позиції. Тобто у них теж інтенсивність падає, вони теж видихаються”, – пояснив Жданов.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.