Новини

Під прицілом: у Чернівцях поліція чергує біля ресторанів, які порушували карантин

У Чернівцях поліцейські чергують під закладами харчування. У такий спосіб вони стежать за дотриманням карантинних вимог у ресторанах та кафе, де найчастіше фіксували порушення.

Про це пише =AT175QNTfztDAtQaijzTjm-kDnQvS6FG6vkTbiDOpQBxm6P8MCNUHXqDNNpwkZY9fLz9nEXuF8I76nBNruHz6ydgy30bManc9Na17j7tK8bVKI2D2m7JnXd0PIjoms7W8HYHGQ2pYKN149tUZ9-CG0ee1hXU3mS3fXBC5R8BOYWsNRs]Суспільне, передає molbuk.ua

Поліцейські та працівники Держпродспоживслужби перебувають біля закладів, які раніше працювали попри обмеження “червоної” зони карантину.

За словами керівниці управління Держпродспоживслужби області Анжели Косован, системні порушення виявляли у закладах Solo, Hata, Yoki, Версаль та Ефес. Попри карантин, 16 березня працювали заклади Панська Гуральня та Бартка.

Нагадаємо, під час “карантинних” рейдів ввечері 12 березня перевірили ресторани у Чернівцях, Заставнівському та Сторожинцькому районі. Під час обстеження яких встановлено недотримання карантинних обмежень.

Встановлено недотримання карантинних обмежень у закладі “Solo” (прийом відвідувачів під ключ) та у “Паб34” (надано рекомендацію).

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.