Новини

«Сподівалися, що пощастить»: на «Порубному» двом «ухилянтам» вручили повістки

На кордоні з Румунією буковинські прикордонники виявили двох “ухилянтів” від мобілізації.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон, пише molbuk.ua

Зазначається, що днями в пункті пропуску “Порубне” прикордонний наряд виявив двох невідомих чоловіків. Особи призивного віку, які перебували в сервісній зоні, помітно нервували, що привернуло увагу охоронців кордону.

Після перевірки документів встановили особи двох громадян України, 1975 та 1994 років народження. Під час співбесіди “призовники” зізналися, що приховано потрапили до пункту пропуску на автомобілі, яким керував громадянин Румунії. Як далі непомітно перетнути кордон – вони не знали, тому сподівалися, що “просто пощастить”.

На затриманих правопорушників чекає адміністративна відповідальність за ч.1 ст. 204-1 КУпАП, а саме за “Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України” та зустріч з представниками військового комісаріату.

Стосовно громадянина Румунії, який сприяв “ухилянтам”, то до Нацполіції направили повідомлення за ст.332 ККУ “Незаконне переправлення осіб через державний кордон України”. Подальшу долю усіх фігурантів справи вирішить суд.

” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.