Новини

Стало відомо, чи підвищаться ціни на проїзд у Чернівцях

Ціни на проїзд у маршрутках підіймати не будуть.

Про це повідомив кореспонденту molbuk.ua директор департаменту транспорту та окремих питань комунального господарства Чернівецької міської ради Петро Лисак.

“Станом на сьогодні це питання не обговорюється. Ціни поки регульовані державою і вони не змінюються”, – каже Лисак.

Також він додав, що ціни на бензин коливаються лише через його нестачу, тому питання підвищення ціни проїзду зникне як тільки не буде дефіциту пального.

“Графік руху не змінювався. Єдине, що у зв’язку із відсутністю палива на заправочних станціях або ліміти на його отримання, то перевізники можуть виконувати не всі рейси відповідні до графіка. Звертається увага на пікові часи”, – зазначає Петро Лисак.

Директор департаменту також говорить, що ситуація покращується, а до кінця тижня має стабілізуватись.

“Сьогодні усі маршрути виїхали, окрім 38, 1А та 7, проте останній із завтрашнього дня буде виїжджати”, – каже Петро Лисак.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що через нестачу пального маршрутки у Чернівцях не дотримуються графіку. Деякі з маршруток їдуть у найбільш пікові години, а у “спокійніший” час простоюють, щоб зекономити пальне. Пасажири розповідають, що водії попереджають про підвищення ціни до 15 гривень через суттєве подорожчання бензину. Водночас у міській раді заявляють, що це фейк.

Автор: Євгеній Пірожков.

[b] ” ” у Facebook | Telegram | Viber |

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.