Новини

Затриманий гендиректор лікарні перебуває у СІЗО у Чернівцях

Гендиректор медичного закладу, який підозрюється у незаконному використанні гуманітарної допомоги, наразі перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Про це molbuk.ua повідомили у Чернівецькій обласній прокуратурі.

Сьогодні, 6 травня, йому обиратимуть запобіжний захід.

“Прокурор наполягатиме на триманні під вартою. Що стосується родича гендиректора медичного закладу, через якого одержав хабар. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру. Слідство триває”, – зазначили у прокуратурі Чернівецької міської ради.

Раніше повідомлялося, що СБУ на Буковині викрила керівника медзакладу, який організував платні перевезення каретами швидкої допомоги. Також його викрили на вимаганні коштів із пацієнтів за перевезення на каретах швидкої.

ЗМІ повідомляють, що затриманим очільником медзакладу на Буковині, якого підозрюють у власному збагаченні за рахунок гуманітарної допомоги та вимаганні коштів із пацієнтів за транспортування каретами “швидких”, може бути очільник Чернівецької обласної лікарні Сергій Бродовський.

Водночас у Чернівецькій обласній лікарні змінився керівник. Замість Сергія Бродовського обов’язки виконує Дмитро Домбровський.

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.