Новини

Відкриття нових пунктів пропуску на Буковині: як будуть працюватим “Дяківці” та “Красноїльськ”

На нових пунктах пропуску “Дяківці” та “Красноїльськ” будуть дозволені пішохідні та автомобільні сполучення, крім вантажного.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Уряд прийняв рішення про відкриття нових пунктів перепуску на українсько-румунському державному кордоні “Дяківці” та “Красноїльськ”.
Прийнятим розпорядженням, зокрема, передбачено, що після забезпечення Держмитслужбою та Держприкордонслужбою роботи відповідних підрозділів новостворені пункти пропуску будуть діяти наступним чином:

ПП “Дяківці” – для пішохідного та автомобільного сполучення (включаючи автобуси), крім вантажного, з постійним режимом функціонування і цілодобовим часом роботи.

ПП “Красноїльськ” – для пішохідного та автомобільного сполучення (до 3,5 тонни), крім вантажного, з постійним режимом функціонування і часом роботи з 8 до 20 години.

Відкриття нових пунктів пропуску та пунктів контролю на українсько-румунському державному кордоні дозволить створити сприятливі умови для зменшення навантаження на існуючі пункти пропуску Чернівецької та Закарпатської областей в умовах воєнного стану.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.