Новини

У Чернівцях пішов з життя відомий вчений, завідувач кафедри ЧНУ Леонід Політанський

У Чернівцях пішов з життя Леонід Політанський, завідувач кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці кафедри, пише molbuk.ua

“15 березня 2021 року у віці 70 років перестало битися серце Леоніда Францовича Політанського – видатного українського вченого у галузі електроніки та радіотехніки, професора, доктора технічних наук, завідувача кафедри радіотехніки та інформаційної безпеки Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Почесного професора Вінницького національного технічного університету”, – йдеться у дописі.

Зазначається також, що Леонід Францович був відомим українським вченим, прекрасним організатором, досвідченим педагогом.

“За свої плідне наукове життя став автором понад 200 науково-технічних праць, монографій і навчальних посібників. Його активна наукова діяльність віртуозно поєднувалась з викладацькою роботою і керівництвом аспірантами та докторантами (під його керівництвом захищені 2 докторські та 11 кандидатських дисертацій)”, – повідомляється у дописі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.