Новини

Командир морпіхів з оточеної «Азовсталі» звернувся до Ердогана

Командир української 36-ої бригади морської піхоти Сергій Волинський (Волина) звернувся до президента Туреччини Реджепа Тайіпа Ердогана. Він попросив застосувати до них процедуру “екстракшн” та вивезти на територію Туреччини.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова командира в ефірі Habertürk TV.

“Шановний пане президент Реджеп Тайіп Ердоган. До вас звертається майор морської піхоти Сергій Волинський. Зараз виконую обов‘язки 36 бригади морської піхоти, яка знаходиться в маріупольському гарнізоні та веде бої в оточенні вже 65 діб”, – сказав він.

Він зазначив, що на “Азовсталі” знаходиться 600 військовослужбовців, які мають поранення різного ступеню. Також є поранені цивільні особи, яким необхідна допомога.

“З нами на об‘єкті також шукають безпеку сотні цивільних та десятки дітей. Наймолодшому тут 4 місяці. Я звертаюся з проханням до турецького народу, до шановного пана президента застосувати до нас процедуру екстракшн, зробити все для того, щоб вивезти гарнізон Маріуполь на територію Туреччини, практично забрати нас з “Азовсталі” з гарантіями безпеки з турецької сторони.”, – додав командир.

Волинський розповів, що наразі ситуація на “Азовсталі” дуже складна, адже бойові дії не припинялися.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.