Новини

Настільний теніс, лазерні бої і “Sony PlayStation” у Чернівцях: спортивно-розважальний клуб “Space games” чекає усіх охочих!*

Хочете відпочити від повсякденної рутини, активно провести час і просто розслабитися? Бажаєте, щоб день народження, корпоратив чи вечірка з друзями були веселими і незабутніми? Тоді ласкаво просимо в спортивно-розважальний клуб Space games у Чернівцях! Час, проведений тут, подарує вам безліч задоволення, адреналіну і позитивних емоцій.

У спортивно-розважальному клубі Space games можна зіграти у лазертаг чи Sony PlayStation. А прихильники настільного тенісу мають можливість насолодитися тут улюбленою грою навіть великою компанією, адже для цього тут облаштовано аж три тенісні столи. А незабаром в окремій кімнаті з’явиться віп-стіл з кріслами і диванами, де можна буде відпочивати однією компанією окремо від усіх.

Лазерні бої – це те, що вам потрібно! Тим більше, що площа Space games у 1000 м кв. – набільша територія лазертага у Чернівцях – дозволяє втілити найсміливіші стратегії і тактики ведення бою. Завдяки цьому у грі одночасно можуть брати участь від 2 до 12 людей.

Така розвага стане чудовою альтернативою звичному святкуванню. Обираючи гру в Space games у Чернівцях, шанувальники знайдуть все, що потрібно для активного відпочинку: динаміку, драйв, азарт і трішки екстриму, яскраві спогади, незабутні враження та емоції.

Лазерний бій, або лазертаг (англійською “laser tag”) – різновид високотехнологічного командного відпочинку, актуальний для шанувальників незабутніх, яскравих баталій. Розробив цю гру американець Дж. Картер, котрий захопився сюжетом легендарних “Зоряних війн” й переніс його у реальність.

Правила гри у лазертаг

Правила гри доволі прості: під час “перестрілки” боєць використовує не маркер з кульками, а лазерний пристрій: “зброю”, що влучає безпечними інфрачервоними променями.

Учасники групуються в команди, отримують лазерну зброю, а на голові кожного учасника закріплюють пристрій, який спрацьовує при попаданні у гравця (боєць відчуває вібрацію). Якщо противник поцілив в опонента, той стає “знешкодженим”, отже його зброя відключається, а сам гравець переходить у спеціально облаштовану зону (тут він “лікується” або ж очікує закінчення гри).

Мета команд – знищити якомога більше противників, виконати завдання відповідно до сценарію.
За бажанням гравці у лазертаг можуть взяти тут напрокат форму або переодягтися у свою власну.

Про безпеку гри

Перед початком гри учасники обов’язково проходять інструктаж, де знайомляться з технікою безпеки, правилами поводження зі зброєю. Тут також знайомлять з особливостями полігону, розкажуть про експлуатацію екіпірування, порадять, як краще втілити задумані командами сценарії ігор.

Після інструктажу кожна команда займає свою бойову позицію і починає гру.
Після кожної гри пов’язки і зброю дезінфікують.

Чому варто обрати лазертаг у Space games?

Окрім того, що це динамічна мілітарі-гра, лазертаг має низку переваг:
– порівняно з іншими “шутерами”, лазертаг – найбільш безпечний, а тому доступний широкій цільовій аудиторії (зокрема й дітям).
– немає обмежень за віком (можуть грати навіть діти віком від 6 років);
– зброя має відмінну дальність пострілу (200 м), що робить гру найбільш наближеною до реальності;
– у лазертагу виключена нечесна гра – потрапляння фіксуються електронікою, яку неможливо обдурити;
– зброя максимально наближена до реальної, з широкими можливостями налаштувань;
– на лазерний промінь не впливають погодні умови;
– відсутність необхідності перезарядки обойм і куль.
– територія площею 1000 м кв., реалістичні декорації та перешкоди;
– гра в лазертаг у Space games відбувається у затемненій залі з ледве помітною ілюмінаційною підсвіткою, чим стає ще цікавішою для гравців.

Крім того, раз на місяць у Space games проводяться турніри з боксінгу, переможець яких отримує грошовий приз. Деталі про час проведення і умови цих турнірів можна дізнатися на сторінці інстаграм.

Важливо, що усі відвідувачі Space games можуть придбати тут охолоджувальні напої, не виходячи з приміщення клубу.

А ті, хто полюбляє перегони і гострі відчуття, можуть насолодитися цим видом розваг на картингу, який зовсім нещодавно відкрили на паркувальному майданчику ТРЦ “Екватор”. Тут вам запропонують прокат нових машин для дорослих та дітей віком від 6/8 років, а також потурбуються про вашу безпеку.

Акції та знижки!

– Під час гри в лазертаг іменинник має можливість грати безкоштовно.
Space games працює з 12.00 по 21.00 щодня, без вихідних за адресою: м. Чернівці, вул. Руська, 248-Є, ТРЦ “Екватор”.

Т. +38 099 118 57 88
Instagram: space_games_che

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.