Новини

Прискорить їхню військову поразку, – Арестович про ймовірний наступ росіян на Бессарабію

Олексій Арестович пригадав заклики Росії про нібито “необхідну окупацію” Молдови. Політик пояснив Росії, що діяльність на іншому напрямку тільки прискорить їхню військову поразку

Відповідну інформацію радник глави Офісу Президента розповів на брифінгу ввечері 26 квітня. Зокрема він попередив, що Україна знає, що робити з цією загрозою.

Олексій Арестович пригадав, що основною зміною у воєнно-політичній обстановці навколо України стала російська терористична активність в окупованому Придністров’ї на території Молдови.

“Сьогоднішні (мовиться про 26 квітня) удари крилатими ракетами по нашому південному регіону можуть свідчити про наміри Росії додати до всіх напрямків наступу ще й регіон української Бессарабії. Військово-політичне керівництво держави цілком розуміє цю загрозу, перебуває у постійному зв’язку з нашими сусідами і ми знаємо, що з цим робити”, – заспокоїв Арестович.

Російському керівництву радник глави ОП розповів, що таке рішення Кремля прискорить її військову поразку тут і політичну поразку у світі.

” ”

–>

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.